Mendittorosa Odori d'Anima

Formulele Mendittorosa odori d'anima par sa apartina perioadelor cand parfumul era o aventura sacra, cand mirosurile erau bogate si generoase, iar aplicarea unui parfum avea un inteles simbolic.
Gama cuprinde ingrediente naturale foarte rare: flori absolute, rasini si balsamuri, condimente, extracte de radacini si frunze, iar formulele exploreaza concepte complexe, cum ar fi destin, vise si timp. Afinitati, nu parfumuri. Proiectate pentru uni dar nu pentru toti, aceste mirosuri sunt pentru persoane care creeaza vibratii printr-o camera. Imputerniciti de ratacire, ei cauta mereu contrariile lor si folosesc pasiunea si instinctul pentru a-si smulge caile unice.
Stefania Squeglia fondatoarea Mendittorosa odori d'anima a decis sa evite logica pietei care prioritizeaza cantitatea fata de calitate pentru a avea produsele sale artizanale realizate manual de artisti italieni. Rezultatul este o linie de obiecte exceptionale cu suveniruri sculpturale si caracteristici distinctive de care ne vom bucura multi ani inainte.
Artisti italieni au forjat capacele, etichetele si toate detaliile concepute cu meticulozitate pentru a imita terenuri, simboluri si idei din spatele Mendittorosa.
Cutiile au fost create ca replici perfecte ale cutiilor din lemn de mesteacan folosite pentru a transporta arta in intreaga lume, completata cu gravuri metalice bi-color, sistem de inchidere glisant cu sfoara si metal.