Unisex

Meo Fusciuni 2 nota di viaggio (Shukran) EDT

Acorduri parfum: verde, aromatic, fresh picant, tutun, dulce

Familie olfactiva: aromatic

567 RON

• Transport gratuit la comenzile ce depasesc 50 LEI
• 3 esantioane gratuite la comenzile ce depasesc 450 lei
• Ambalare cadou gratuita

Tip parfum:
Eau De Toilette
Disponibilitate:
livrare prelungita
Cod produs:
MEOF02
Comandati produsul rapid apeland 0732-819.819 (09:00 - 19:00)
Descriere Produs

In a doua excursie a creatorului in Maroc acesta descopera mirosurile specifice Marocului. Farmecul acestei intalniri este spatiul de lumina care trece printr-un drum lung, din Turcia in Maroc.

Nascut din menta cu tutun, Shukran.. celebreaza usurinta unui popor, un loc magic. Aici am venit impreuna cu bucurie si anticipare.
Shukran este o dedicatie pentru un popor, un loc special din trecutul meu, in aceasta tara, am facut cele mai multe dintre cercetarile mele de ethnobotanica, am vrut sa expun latura mea vesela a experientei mele in Maroc, momentele linistite pe care le-am petrecut savurand un ceai de menta marocan si scriind in jurnalele mele de calatorie. Ceaiul de menta este, deasemenea, mijlocul prin care oamenii se intalnesc sa povesteasca. Este un parfum foarte important pentru mine, chiar daca formularile pot parea simple, inglobeaza o lume a emotiilor.

Note de top: menta marocana
Note de mijloc: lamaie
Note de baza: tutun

Nasul din spatele creatiei Meo Fusciuni Nota di viaggio #2 este Giuseppe Imprezzabile iar director artistic Federica Castellani.